Дома WWWести Филтер

Филтер

1,209 views
0

 

По Црнориз, Канализација, Панта Реи и Волан, и јас се придружувам кон честитките за повторното излегување на Филтер, списание за популарна култура.

Филтер

,,Пред вас е третата инкарнација на Филтер, проект што започна како радио емисија, продолжи како печатено месечно списание, а сега го доживува својот трет почеток во форма за која сум сигурен дека во целост ќе одговори на вашите потреби и ќе ги надмине недостатоците на кои ни укажавте.”

Е па нека ви е за арно за убаво, се надевам дека добро ќе ги филтрирате информациите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име