web analytics
Home Tags Prehostory

Tag: prehostory

Дали е македонската археологија контролирана? – случајот со Кокино

Причината поради која го пишувам овој пост е последиот извештај од археолошкиот локалитет Кокино, за чии ископувања се дадени само 3000 евра. За да...
error: Content is protected !!