web analytics
Home Tags саат кула

Tag: саат кула

Музејот на град Кратово и Саат кулата

Како град и локална самоуправа, Кратово има неколку културни установи: музеј на град Кратово, домот на културата и градска библотека. И покрај тоа...
error: Content is protected !!