web analytics
Home Tags Неолит

Tag: Неолит

Концерт на Драган Даутовски квартет во Марковиот манастир

Во мистичен амбиент на Марковиот манастир близу Скопје, Драган Даутовски квартет вчера одржа еден сосема необичен концерт во рамките на Скопското културно лето. Љубителите...
error: Content is protected !!