web analytics
Home Tags наука

Tag: наука

Археологијата на Кина во Science Magazine

Со оглед на тоа што откритијата во кинеската археологија не се учат на факултетот по археологија во Скопје, ниту пак нашите медиуми известуваат за...
error: Content is protected !!