web analytics
Home Tags мапа

Tag: мапа

Најстарата мапа на светот со претстава на пејсаж

Веднаш откако беше објавен научниот труд во списанието Journal of Human Evolution, мапата изгравирана на камен, стара 14 000 години го сврте светот со...
error: Content is protected !!