web analytics
Home Tags манипулација

Tag: манипулација

Преку ашимов од Телекабел кој манипулира со своите корисници

Не можам точно да одредам од кога сум корисник на компанијата Телекабел. Можеби 3-4 години, а можеби и нешто повеќе. Но едно знам. Од...
error: Content is protected !!