web analytics
Home Tags дневник

Tag: дневник

Македонска онлајн археологија за претстојниот XXI Симпозиум на МАНД

Едно десеттина години одам на симпозиуми на македонските археолози. Сум била прво слушател, а подоцна активен партиципант. Овие симпозиуми ги организира МАНД (Македонското археолошко...

Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на...

'Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на Creative Commons' е насловот на еден мој научен труд кој во 2009 година...

XXI Симпозиум на МАНД

На официјалната страница на МАНД вчера беше објавен повик за учество на редовниот XXI Симпозиум кој годинава ќе се одржи во Струмица, во хотел...
error: Content is protected !!