web analytics

DON'T MISS

Домот и домувањето во Римскиот период

Експанзијата на латинскиот род која почнала од Апенинскиот полуостров довела до создавање на моќното и огромно Римско царство. Тоа територијално опфатило поголем дел од...

Предлог текстови од сајтот на Дигимак

Сајтот на Дигимак и порано го имам препорачувано како извор на информации од многу...

GADGETS WORLD

Сензационалноста на европските неолитски куќи

Техниката на градење неолитски куќи и е одамна позната на науката. Независно во кој дел од светот се наоѓаат неолитските градби, секаде се употребува...

LIFESTYLE

STAY CONNECTED

20,823FansLike
0FollowersFollow
16,500SubscribersSubscribe

LIFESTYLE

LATEST REVIEWS

Изида од Стоби

Аверс на банкнотата од 10 денари (НБРМ, 1996) Торзо на египетската божица Изида (II век пр. н.е.), Охрид Во мај 1967 год. при изградба на станбена...

Block title

error: Content is protected !!