web analytics

DON'T MISS

Археологијата на Кина во Science Magazine

Со оглед на тоа што откритијата во кинеската археологија не се учат на факултетот по археологија во Скопје, ниту пак нашите медиуми известуваат за...

Нов туристички водич за градот Скопје

Пред неколку недели беше промовиран новиот двојазичен (македонско-англиски) туристички водич за градот Скопје во издание на Тримакс-картографија, а во соработка со градот Скопје. Според...

Серија на предавања за Меѓународниот ден на археологијата 2014

Центарот за научни истражувања и промоција на културата „ХАЕМУС“ - Скопје, ве поканува на серија предавања од областа на археологијата по повод „Меѓународниот ден...

LATEST ARTICLES

error: Content is protected !!