web analytics
Home Authors Posts by Археоблог

Археоблог

1147 POSTS 108 COMMENTS
Здраво. Моето име е Василка Димитровска, магистер по археологија, директор на ХАЕМУС и менаџер на културно наследство. Читаш оригинални текстови на мојот личен веб сајт. Ти благодарам и го ценам твоето време посветено на моите белешки.

Најдете си добра сопруга која ќе ви ги исполни сите желби,...

Се шетам еден ден низ фоајето на Археолошкиот музеј на Македонија и загледувам подетално една плоча од варовник која датира кон крај на I...

Дестинација Македонија – Патувајте, учете и забавувајте се со необичните тури...

Постои ли човек кој не сака да патува? Познавам луѓе кои се секогаш подготвени за добро доживување и авантура, а за тоа да не...

Отворена покана за прослава на Vinalia Rustica – древноримски празник на...

Заедно со ХАЕМУС во рамките на нашата програма SCUPINI RОMANI која полека прераснува во бренд, ќе организираме перформанс повод ,,Vinalia Rustica - древноримски празник...
error: Content is protected !!