web analytics
Home Authors Posts by Археоблог

Археоблог

1137 POSTS 108 COMMENTS
Здраво. Моето име е Василка Димитровска, магистер по археологија, директор на ХАЕМУС и менаџер на културно наследство. Читаш оригинални текстови на мојот личен веб сајт. Ти благодарам и го ценам твоето време посветено на моите белешки.

Со свој камен од Розета по своја глава (реплика на пост)

  Бидејќи бев замолена од повеќе луѓе на повеќе места, да дадам некакво мислење за Каменот од Розета и дешифрирањето...

Најстарата топка на светот

кликни на сликата да ја прочиташ статијата За оваа вест делумно...

Сексот и Музејот

  Текстот е публикуван во книгата - В. Димитровска, 2008, Археолошки дневник, Аквариус, Скопје,87-89. Се започна од веста за најстариот кондом на светот, кој во...
error: Content is protected !!