Home За мене Награди

Награди

Нaграда за најдобар регионален текст во Блогопедија 2008

Нaграда за најдобар регионален текст во Блогопедија 2009

‘Најдобар промотор на Македонија’ за 2010

Помеѓу најдобрите сајтови за 2010 во категоријата ‘najbolji web od Ex U