web analytics
За менеВасилка Димитровска
магистер по археологија
Скопје, Македонија
e-mail: info@arheo.com.mk

Текстовите на сајтот не се лекторирани

ЧПП
Прирачник за коментирање

Пребарувај по сајтот
My pages and blogs
Blog in english
Архео-креатива

Verba volant scripta manent

Video|Channels|Community
Категории
Архива

PostHeaderIcon Интервју за австралискиот весник Шило

Во последниот период се повеќе се зголеми моето пристуство во медиумите, а доста често давам и изјави за весници или магазини кои се надвор од Македонија. Благодарение на новинарката Валентина Ѓорѓиевска – Парго, можете да го прочитате моето последно интервју дадено за септемврискиот број на австралискиот магазин Шило, првиот македонски месечен магазин во Австралија.

Interview for Australian magazine Shilo

Додаток: веб сајт и официјална фејсбук страница на магазинот Шило

Leave a Reply

За сајтот

Добредојдовте на мојот сајт. Доколку ви се допаѓаат текстовите и сакате да ме следите кликнете на RSS фидот. Текстовите на сајтот не се лекторирани. Сајтот е заштитен со Законот за авторски и сродни права на Република Македонија.

Почитувајте ја лиценцата на Криејтив Комонс пред да позајмите без прашање на интернет.

Василка Димитровска магистер по археологија

UNESCO Club HAEMUS
SCUPINI ROMANI
HAEMUS E-ShopМоја книга за Руг Баир
Visits
View My Stats