web analytics
За менеВасилка Димитровска
магистер по археологија
Скопје, Македонија
e-mail: info@arheo.com.mk

Текстовите на сајтот не се лекторирани

ЧПП
Прирачник за коментирање

Haemus Journal
UNESCO Club HAEMUS
My pages and blogs

Blog in english

Архео-креатива

Verba volant scripta manent

Video|Channels|Community

PostHeaderIcon Промоција на првиот македонски интернет портал за археологија

Добредојдовте на првиот македонски интернет портал за археологија

Почитувани,

Ни претставува особено задоволство да Ве поканиме
на промоцијата на првиот
македонски веб портал за археологија – ПОРТА АРХЕОЛОГИКА

 

Промоцијата ќе се одржи на 24.03.2011 (четврток), во 12.30ч
во кино салата на НУ Музеј на Македонија

промотор: Ели Пешева, New Moment – Скопје

со почит: Тимот на Порта Археологика
www.porta-archaeologica.com

 

*** Настанот со своја страница на фејсбук

Leave a Reply

За сајтот

Добредојдовте на мојот сајт. Доколку ви се допаѓаат текстовите и сакате да ме следите кликнете на RSS фидот. Текстовите на сајтот не се лекторирани. Сајтот е заштитен со Законот за авторски и сродни права на Република Македонија.

Почитувајте ја лиценцата на Криејтив Комонс пред да позајмите без прашање.

Василка Димитровска магистер по археологија

Пребарувај по сајтот
Follow my research

SVPINI ROMANI
HAEMUS E-ShopМоја книга за Руг Баир
Категории
Архива