Home Културно наследство Предавање за хералдиката: Основи на симболиката и иконографијата

Предавање за хералдиката: Основи на симболиката и иконографијата

1,547 views
0

Почесниот член на МХЗ хералдичарот проф. д-р Иван Балта, од филозофскиот факултет од Осијек, Хрватска, ќе одржи предавање на тема: ‘Основи на симболика и иконографија’.

Предавањето со своја страница на фејсбук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here