web analytics
За менеВасилка Димитровска
магистер по археологија
Скопје, Македонија
e-mail: info@arheo.com.mk

Текстовите на сајтот не се лекторирани

ЧПП
Прирачник за коментирање

Пребарувај по сајтот
My pages and blogs
Blog in english
Архео-креатива

Verba volant scripta manent

Video|Channels|Community
Категории
Архива

PostHeaderIcon Најдобар промотор на Македонија

Драги пријатели, номинирана сум за наградата ‘за најдобар промотор на Македонија’. Можете да гласате на следната анкета. Гласајте и споделете. Споделувањето е грижа за нашата земја и нашата нација. :)

Dear friends, I am nominated for ‘The Best Promoter of Macedonia Award’. You can vote here. Vote and share. Sharing is caring for our country. :)

**

Гледам дека постои проблем со снаоѓање при гласањето на анкетата, па следете ги слeдните инструкции:

1. Прво треба на страницата да кликнете Like
2. Потоа кликате на POLL, но пред да гласате морате да ја активирате апликацијата
3. Кликнете на моето име и на копчето копчето VOTE :)

Ви благодарам однапред за времето, вашиот глас оди за македонската археологија и културно наследство :)

3 Responses to “Најдобар промотор на Македонија”

Leave a Reply

За сајтот

Добредојдовте на мојот сајт. Доколку ви се допаѓаат текстовите и сакате да ме следите кликнете на RSS фидот. Текстовите на сајтот не се лекторирани. Сајтот е заштитен со Законот за авторски и сродни права на Република Македонија.

Почитувајте ја лиценцата на Криејтив Комонс пред да позајмите без прашање на интернет.

Василка Димитровска магистер по археологија

UNESCO Club HAEMUS
SCUPINI ROMANI
HAEMUS E-ShopМоја книга за Руг Баир
Visits
View My Stats