Home Археологија Настапи во медиумите

Настапи во медиумите

1,262 views
0

Во последниот период од година дена зачестија некако моите настапи во македонските медиумите. Настапите најмногу се однесуваат на прашањата поврзани со културното наследство на Република Македонија, но понекогаш давам изјави и за мојата ‘втора’ комплементарна професија како туристички водич. Ова е мал избор од моето појавување во медиумите, оти не секогаш ги добивам снимките. Некои од нив се направени благодарение на македонските блогери или луѓето кои ме следат на фејсбук. 🙂

Alfa TV 2010.05.12 08 by Arwena

Изјава за неделникот Сега

Изјава за неделникот Фокус

Изјава за весникот Време

Изјави за весникот Нова Македонија (1,2)

Изјава за неделникот Форум

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here