Home Администрација Предавање на Ричард Сталман во Скопје

Предавање на Ричард Сталман во Скопје

6,802 views
1

Слободен софтвер Македонија ве поканува на предавањето на Ричард Сталман на темата „Copyright vs Community in the age of computer networks“. Предавањето ќе се одржи на 3 јуни (четврток), во 18:00 часот, во салата „Милениум 2“ на Holiday Inn Скопје. Влезот е слободен.

Тип на предавање: Едукација
Датум: Четврток, 03 Јуни 2010
Време: 18:00 – 21:00
Локација: “Holiday Inn”, Скопје

Билборд во Скопје со кој се промовира предавањето на РМС

Повеќе информации за предавањето  на Ричард Сталман може да се прочитаат на сајтот на Слободен софтвер Македонија и на настанот на фејсбук креиран за оваа намена.

Twitter Hash tag: #rmsmk

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here