Home Археологија Мојата прекрасна Македонија

Мојата прекрасна Македонија

2,621 views
1

Многу шетам. Исто така многу фотографирам и документирам, но ретко постирам фотографии, бидејќи зборот е мојот начин на експресија преку кој се чувствувам најудобно да ги изразам своите размисли. Овој пат решив да споделам некои фотографии направени во последните година дена ширум Македонија.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here