Home Археологија Јас и монета на еден император. :)

Јас и монета на еден император. :)

1,175 views
0

Датум: 31.03.2010
Место: Археолошки локалитет Тауресиум
Фотограф: Виктор Алаџајков

Малку уметност во светот на археологијата. Свака му част на нашиот фотограф, ме направил како модел, без грам шминка. 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here