Home Архео TV 2.0 Видео презентација: New Media – Cultural Heritage Preservation Insomnia

Видео презентација: New Media – Cultural Heritage Preservation Insomnia

2,424 views
0

Видео белешка од мојот настап на конференцијата Е-society 2009 (I Media), организирана од Фондацијата Метаморфозис

Holliday Inn, Скопје, 02.12.2009.

Остатокот од приказната ја има тука.

Настапот вклучи монтиран видео материјалpower point презентација и текст.

Our common heritage is our temple of knowledge.

Blog about your cultural heritage and protect it!

Blog for Your Cultural Recognition


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here