Home Уметност Пикасо е плагијатор

Пикасо е плагијатор

1,103 views
0

 

Срам да му е на Пикасо :)))

На барање од повеќе блогери го препостирам клипчево.
А двене копчиња за “ундо” се закон 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here