Home Администрација Митска (сајбер) слика

Митска (сајбер) слика

1,410 views
0

 

Од некаде доаѓа човек
На едното рамо го носи
светот
на другото –
Македонија.

Заради рамнотежа.

Би можела да го сменам светот. Навистина! Зошто оваа борба веќе не е овоземна. Би се обидела да ја преместам и рамнотежата. …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here