Home My 3.0 music box (К)ултурно (у)метнички (р)аботници – Amore Bene Tutti Prego

(К)ултурно (у)метнички (р)аботници – Amore Bene Tutti Prego

1,440 views
0
Ќе ме умрат ова родниниве по бендовиве. Ај да не кажат после дека не сум пишала. Не за друго, сите ме читаат. 🙂

И сакам гратис карта. Не ми е до парите. Туку до статусот. :))))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here