Home Администрација Добредојдовте!

Добредојдовте!

8,302 views
18

Не знам дали е ова мојата последна виртуелна закачалка, но секако е следната етапа во моето патешествие кое траеше скоро 3 години по Интернет просторот.

Добредојдовте на мојот сајт за археологија.

18 COMMENTS

  1. Честито, се надевам дека ова ќе биде твојот најуспешен интернет проект… ТУКА СУМ ЗА СЕКАКВА ТЕХНИЧКА ПОМОШ, твојата работа е супер, и заслужуваш супер сопствено место без падови како до сеа 🙂

  2. А планирач да ставиш и хрватска поддршка,бидејки јас многу љубам кога пишувам,да пишувам латиница и да ги пишувам и буквите …č,ć,š,đ,ž…itd…:)

  3. Ви благодарам на сите што коментиравте до сега. Добредојдовте на мојот сајт кој се уште не знам дали ќе биде само за археологија, дали ќе биде идентичен со мојот блог (иако дизајнот е скоро ист) или можеби ќе биде колаборативен помеѓу неколку мои колеги. За сега разгледувам повеќе опции.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here