Home Археологија Hul.a хоп.от e без лим.IT

Hul.a хоп.от e без лим.IT

1,774 views
2

 

Тој човек нема фреквенција. Добро тогаш, седни на точката која е најодалечена од него. За да се постигне еротски дискурс на тезата, прво треба да се доведат сопствените мисли во ситуација која одговара на таа состојба. Можам ли да ја наштимам? Можеш!!!

А ако се раштима? Кој? Состојбата?

Ми загина мислата од сите ваши кружења наоколу. Видете драг господине, дали вие воопшто сакате да бидете запишан во некоја од бесконечно многубројните точки, додека ротирајќи опишувате невидлива линија на постоењето? На сите ваши жени. 😉

Целата процедура која трае во период од 24 часа е исполнета со т.н. ентоптички феномени. Што веројатно е тип(к)олошка грешка.

Сепак се е само оптичка илузија. 😉

Анси, а не си?

2 COMMENTS

 1. Hulahopot bez limit, spiralna opticka iluzija bez mnogu fantazije
  svedeno na realisticen prikaz, .it e domenata na ubavata italija
  a kruznite dvizenja vo centripetalen kontekst se gubat vo vakuum
  i od nisto stanuva nisto.

  Ako znam jas sto iskomentirav…

 2. Ах Биљана, сосема небитно. Хула хопот и онака ќе знае во твоите зборови да ја препознае есенцијата од сопствената фантазмагорија.

  За драгиот ни наш хопа, хуловски поздрав … до тебе. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here