Home Археологија Предавање: Хералдиката како систем на симболи

Предавање: Хералдиката како систем на симболи

962 views
0

 

Како што известува Блогот за Хералдика во Македонија – На 1-11-2007 во Музеј на Македонија, др. Стојан Антонов, претседател на Бугарското хералдичко и вексилолошко друштво, ќе одржи предавање на тема: „Хералдиката како систем на симболи“. Предавањето ќе започне во 13 часот.

Поканети се сите заинтересирани. Влезот е слободен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here