Home Лично Извинување до сите читатели

Извинување до сите читатели

857 views
0
Бидејќи од повеќе страни ми стигнаа прашања што се случува со мојот блог, би сакала накратко да објаснам. Блогер мк пред 3 недели имаше голем апдејт при што блогерајот не беше достапен две недели, а при тоа беа средени и сите претходни проблеми на овој блог сервис. Последните неколку дена се средија таговите за коментари и за профилот. Останаа уште таговите за фото албумите и РСС читачот.

Им се извинувам на сите читатели кои ме следат на овој начин, но проблемот ќе биде набрзо решен и се надевам ќе продолжат да ме читаат. Во меѓувреме можат да навраќаат со по некој клик на блогот за да видат дали имам напишано нешто ново. Повелете, за најупорните варам добро кафе. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here