Home Археологија Музеј на Mакедонија со сопствена web страница

Музеј на Mакедонија со сопствена web страница

744 views
0
Пред некое време во интернет просторот беше пуштен официјалниот web site на Музеј на Македонија. Често критикувана од стана на медиумите бидејќи не можат да се најдат доволно релеванти информации, веб страница е нешто кое навистина и недостасуваше на оваа гломазна институција. Сајтот кои ги опфаќа сите тековни проекти, оддели и служби надополнет е со мапа и контакти каде граѓаните можат да се обратат за некоја дополнителна информација. Страницата е се уште во изработка и се очекува нејзина компатибилна англиска верзија. За почеток сметам дека е ова сосема доволна информација без да правам копирања на цели текстови и линкови, како што тоа го прават некои блогери. Критичкиот осврт ќе следи во некој мој понатамошен пост.

Линк: http://musmk.org.mk/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here