Home Археологија Предавање на Македонида во организација на Аксиос

Предавање на Македонида во организација на Аксиос

1,055 views
0

 

С.А.Д. ,,Аксиос” од Скопје ве поканува на предавањето:

,,Меѓународни повелби за заштита на културното наследство

Др. Панче Велков

Претседател на Фондацијата Македонида

Среда 25 април 16:00 ч.

Сала за конференции на Филозофскиот факултет

Ајде да видам дали ќе напишат за ова медиумите, или како по обичај ќе останат имуни на сопственото културно наследство. За останатите, се гледаме во среда на лице место.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here