Home Археологија Звукот на неолитската флејта во изведба на Драган Даутовски

Звукот на неолитската флејта во изведба на Драган Даутовски

1,518 views
1

Му благодарам и на Струмјан што ми ја прати на мејл пред некој ден, но од непознати причини дури денеска успеав да го закачам фајлот на блог. Музиката од неолитската окарина на која свири Драган Даутовски во Мала станица, може да се симне тука, а PDF-то во десната колона од блогот.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here