Home Архео TV 2.0 Како во рајот

Како во рајот

823 views
0

 

Кога ја открив Кејти Мелуа (Katie Melua) пред две години, ми беше откровение. Дури и сега после толку време нејзината музика ми звучи ведро. Иако нејпознатата песна и e ,,Девет милиони точачиња во Пекинг” (Nine Million Bicycles), сепак се одлучив да си ја постирам со Just like heaven. Не за друго, The Cure ми се една од најобожаваните групи, а оваа песна означи поголем дел од мојот адолесцентски живот. Девојката пред две години имаше ,,само” 22 години. Абе кога господ дава, во некои случаи стварно не штеди.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here