Home Археологија Arwena на ископувањето на Скопското кале

Arwena на ископувањето на Скопското кале

997 views
0

Поздрав до сите читатели, посебно оние кои ме следат преку RSS. За сликите од презентацијата им благодарам на Кибицер и Волан, кои дојдоа да ме посетат на моето работно место. Да не мислевте дека ископувањето на Скопското кале ќе помине без мене. :))))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here