Home Археологија И UNESCO не фиромизира

И UNESCO не фиромизира

1,558 views
1

 

Покрај Мајкрософт кој продолжува да не фиромизира со Вистата, очигледно дека фан на таквото етикетирање е и седиштето на UNESCO. Навистина не го очекував ова, па немам ни некој прикладен коментар за ваквото ептен неприкладно однесување за организацијата која се труди да го заштити културното наследство во светот.

Или можеби UNESCO го заштитува културното богатство само на FYROM, ама не и на Македонија.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here