Home Администрација Блогирам, значи ,,пост,,ојам

Блогирам, значи ,,пост,,ојам

1,035 views
0

За да не ме цима никој, направив репринт на еден мој стар пост. Иако сум далеку од Мaкедонија, гледам дека ништо битно не се променило на полето на блогерството. Ова е толку стара работа, што секој коментар е излишен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here