Home WWWести Четири артефакти одат во Вселената

Четири артефакти одат во Вселената

920 views
0
NASA за време на мисијата STS-117 во март, во чест на своите први Американски доселеници ќе понесе во Вселената артефакти приближно стари 400 години, кои потекнуваат од нивниот историски град Џејмстаун (Jamestown).

Нивните артефакти одат во воздух. За жал повеќето од нашите се се уште во земја 🙁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here