Home WWWести Сајтот на Дигимак – генератор на информации за светската култура

Сајтот на Дигимак – генератор на информации за светската култура

899 views
0
Ова се дел од статиите кои можат да се најдат на Сајтот на Дигимак. Ќе биде малку тешко да ги сместам по категории, но сепак вредат да се прочитаат како информација. Малку се т`нки Дигимак со цитирање на изворите, ама ајде и јас да не тупам многу. 🙂

Музејот „Лувр“ најпосетуван музеј во светот во 2006 година

Гробот на Мона Лиза vs. Вековната мистерија

Најстарото вештачко око

Tower of London vs.Црквата на Шекспир

Хиероглифите од Карнака

Двоглавиот фосил vs Најголемиот диносаур во Европа

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here