Home Администрација Хронологија на македонската блогосфера

Хронологија на македонската блогосфера

1,259 views
0

Ова е еден интересен проект на Развигор каде преку интерактивно хронолошки изработена тајм лајн табела, достапна на македонски и англиски јазик, документирани се најважните настани поврзани со блоговите и блогирањето во Македонија.

за подобар преглед, кликни на сликата

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here