Home Антропологија Рецензија на филмот Apocalypto – или како се краде од блогери

Рецензија на филмот Apocalypto – или како се краде од блогери

1,004 views
0

 

Да не го гледал некој филмот Apocalypto на Мел Гибсон?
А да не извадила Сунчица Уневска од Утрински рецензија крадејќи од мојот блог и од на Кибицерот, уште пред да напишеме за него?
Како што го ,,испиратира” текстот за Тајната книга?
А?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here