Home Археологија Грците ем ни ги крадат артефактите, ем ни ги копаат локалитетите

Грците ем ни ги крадат артефактите, ем ни ги копаат локалитетите

764 views
0

< < што ни ги крадат артефактите, Грците дури ни ги копаат и локалитетите.

И како тоа можело да се случи еден месец да бараат и копаат, и за тоа време да не ги откријат. Не можеле или некој не сакал да го стори тоа.

Да беше некој наш во Грција и да го стореше ова, метак ќе му стегнеа. Да беше во Турција, рака ќе му исечеа. Ама тука само на Канал 5 се појавија. Уште и ѕвезди ќе ги направат.

Е сега стварно ми прекипе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here