Home Лично (Од)умирањето не е друштвен процес

(Од)умирањето не е друштвен процес

729 views
0
 
По некое непишано правило човек се раѓа сам, умира сам, па следствено на тоа заклучокот кој може да се извлече е дека… Умирањето не е друштвен процес. Сепак виртуелното умирање е многу чудно и интересно. Откако пробав да го убијам административно мојот оригинален блог на Блогерај, (а морав бидејќи почна да ме надраснува и поклопува) останав да висам на нетов како на виртуелна закачалка. И сега го барам следниот долап каде што ќе се закачам. Мислам дека оној со шибер врати ќе биде најдобар.
 
smilie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here