Home Медиуми Дневник денеска ја подарува Библијата

Дневник денеска ја подарува Библијата

669 views
0

Библијата од 17 век „Дневник“ денеска, во 12 часот, ќе ја предаде на Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ во Скопје. Таа веднаш ќе биде изложена за посетителите, за да им биде достапна на сите заинтересирани, на лингвистите и истражувачите.

повеќе

Благородниот гест на Дневник за кој кажав дека беше засенет од случајот со штитовите во Бонче, конечно денеска ќе се обвистини. Дневник, ви благодариме што ни подаривте уште еден докумен кој не ,,мапира” во нациите што поседуваат непроценливо богатство

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here