Home Лично Македонски канал за културно наследство

Македонски канал за културно наследство

743 views
0

Секоја чест за поединци како фамилијата Детеви. Ако можат бугарите да имаа од блог, преку свој канал за културно наследство, се до нивни краткометражни документарци на Археолошкиот канал, не гледам причина да го немаме и ние. Археолошкиот дневник отсекогаш бил спремен за соработка со сите. Блогот е само еден мал чекор кон…….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here