Home Археологија Почит за весникот Дневник

Почит за весникот Дневник

768 views
0

Нема што многу да се кажува. Статијата говори за се.

Библија од 17 век ќе остане во културното наследство


Мој наклон и почит кон весникот Дневник за овој гест.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here