Home Археологија Археоблог во неделниот весник Булевар

Археоблог во неделниот весник Булевар

846 views
0

 

Од вчера и официјално беше склучен договор помеѓу Археолошкиот дневник и неделниот весник Булевар. Газдарицата на овој блог даде согласност содржините на Археодневникот да бидат користени за потребите на весникот, доколку се поклопуваат со неговата концепција. Секако со нагласување на изворот од каде се земени. Е, па аирлија, па понатаму една блогерска рубрика да отвориме.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here