Home Археологија МАНД 2006

МАНД 2006

2,240 views
3

Пред некое време на мое големо изненадување, добив известување на мејл во вид на циркуларно писмо во кое пишуваше :

,,Симпозиумот на МАНД во Делчево ќе се оддржи од 25 до 28. Октомври 2006 год.”

За останатите подетални информации ќе бидете благовремено известени 🙂 . Нормално, кога ќе ги дознаам и јас.

3 COMMENTS

Leave a Reply to Археолошки дневник vol.3 » XXI Симпозиум на МАНД Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here