Home Лично Конечно дома

Конечно дома

726 views
0
Моето патешествие со ископувањата заврши. Конечно денеска си дојдов дома. Ќе ми треба некое време да си ги средам импресиите и знаењето, а потоа дел од нив ќе споделам и ќе ги ставам на блогот.
© археоблог 2006 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here