Home Археологија Винча – центарот на светот

Винча – центарот на светот

862 views
0
Конечно пристигнав во Белград, во Винча, на еден од најпознатите локалитети во светот. Додека се сместам, ги поздравувам сите мои пријатели од местото кој бил центар на светот во минатото, а по моногу нешта тоа е и сега.

 

 © arheoblog 2006
Previous articleSo my friends, so long…
Next articleMaster of unites
Здраво. Моето име е Василка Димитровска, магистер по археологија, директор на ХАЕМУС и менаџер на културно наследство. Читаш оригинални текстови на мојот личен веб сајт. Ти благодарам и го ценам твоето време посветено на моите белешки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here